Naspäť na zoznam výletov

IDeme vlakom na hokej

ZSSK opäť žije hokejom

Hokejový sviatok v podobe svetového šampionátu je tu. Podporte slovenskú reprezentáciu v ich výkonoch a zažite skvelú atmosféru priamo na štadióne. Na Majstrovstvá sveta v hokeji IDeme s národným dopravcom – pohodlne, bezpečne a ekologicky.

Jedinečná možnosť kúpiť vstupenky na hracie dni so zápasmi SR aj s dopravou

Vyhnite sa kolónam v okolí Ostravy, vymeňte únavu zo šoférovania či stres z parkovania a užite si už cestu na zápas aj s občerstvením. ZSSK počas šampionátu vypraví až 7 párov špeciálnych vlakov na zápasy slovenskej reprezentácie. Zo stanice Ostrava-Vítkovice sa za cca 20 minút pešo presuniete na štadión, kde si vychutnáte jedinečnú atmosféru.

Unikátne spiatočné lístky na vlak a denné vstupenky na MS 2024 v Ostrave sú dostupné ako balíkový produkt a ich počet je limitovaný.

V balíčku nájdete:

  • spiatočný cestovný lístok na vlak z Košíc do Ostravy,
  • vstupenku na zápas Slovenska,
  • vstupenku na ďalší duel v rámci daného hracieho dňa,
  • jedinečný fanúšikovský šál ZSSK.

Extra vypravené špeciálne vlaky sú jediným vlakovým spojením, s ktorým sa po skončení hracieho dňa dostanete pohodlne, bezpečne a ekologicky späť na Slovensko.

Neriešte komplikovanú cestu či parkovanie, využite hokejové špeciály

Lístok na zápas už máte a zostáva dopraviť sa na štadión? Na športovú udalosť desaťročia IDeme vlakom. K Ostravar Aréne sa priblížite jedným z extra vlakov. Vystúpite na stanici Ostrava-Vítkovice, odkiaľ je to približne 20 minútová prechádzka na štadión. Počet spiatočných lístkov bez vstupenky v cene 1 790,00 Kč je pre každý extra vlak limitovaný.

Proti komu hráme?

Kedy vám to IDe?

Vstupenky na šampionát už máte?

Kúpili ste si vstupenky na Majstrovstvá sveta v predstihu? V tom prípade využite pravidelné spojenia ZSSK a poďte podporiť slovenskú reprezentáciu. Neriešte parkovanie ani zahustenú dopravu. Na hokej IDeme pohodlne, bezpečne a ekologicky – vlakom.

Registrácia